Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 24 » Пам'яті професора С.М.Кравченко
23:56
Пам'яті професора С.М.Кравченко

Пряму трансляцію дня пам'яті С.Кравченко можна переглянути за  нижче вказаним часом і лінком.

We will honor Dr. Professor Svitlana Kravchenko at a Memorial Tribute.  The Tribute will be broadcast on the World Wide Web (Internet) at this location: 

 

http://media.uoregon.edu/channel/2012/02/22/memorial-service-for-svitlana-kravchenko-live-webcast/

 

This will take place at the following times (you can convert to other places around the world):

 

             Friday, February 24

 

Oregon, USA, 3:00 pm (GMT 8)

Mexico, 5:00 pm

New York, USA, 6:00 pm

Ecuador and Peru, 18:00

Brazil, Chile, etc., 20:00

U.K., Liberia, 23:00

Western Europe, 24:00 (midnight)

 

            Saturday, February 25

 

Ukraine, 1:00 am

Israel, Palestinian Territories, South Africa, 1:00 am

Uganda, Kenya, 2:00 am

Moscow, 3:00 am

India, 4:30 am

Thailand, 6:00 am

China, Philippines, 7:00 am

Korea, Japan, 8:00 am

Переглядів: 892 | Додав: snt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту