Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Вересень » 27 » «ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСІВ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ В СВІТОВИЙ ПОЛІТИКО-ПРАВОВИЙ ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ПРОСТІР»
22:47
«ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСІВ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ В СВІТОВИЙ ПОЛІТИКО-ПРАВОВИЙ ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ПРОСТІР»
Всеукраїнська науково-практична конференція

«ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСІВ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ В СВІТОВИЙ

ПОЛІТИКО-ПРАВОВИЙ ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ПРОСТІР»

Міністерство освіти і науки України, Закарпатський державний університет, Наукове товариство студентів та аспірантів ЗДУ, Комітет з питань інтеграційної політики та міжнародний зносин Фундації «МАТЕЗІС» ЗАПРОШУЮТЬ усіх бажаючих взяти участь у роботі Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Особливості процесів інтеграції України в світовий політико-правовий та соціально-економічний простір», яка проходитиме 15-17 жовтня 2008 року в м. Ужгороді (Закарпатська обл.).

Робочі мови конференції: українська, російська.

Тези доповідей будуть опубліковані у збірнику наукових матеріалів за підсумками конференції. Учасники отримають сертифікати про участь у конференції.

Вимоги до оформлення:

1. Матеріали подаються в одному примірнику обсягом не більше 7 сторінок друкованого тексту у текстовому редакторі Microsoft Word.

2. Текст рукопису повинен бути побудований за такою схемою:

4 ПІБ автора (у верхньому правому куті аркуша, 14 кегль, жирний шрифт).

4 Назва ВНЗ (повна).

4 Назва доповіді (вирівнювання по центру, 14 кегль, жирний шрифт).

4 Текст доповіді (формат А4, Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал – 1,5; розмір полів – 2 см.).

4 Перелік використаної літератури подається наприкінці доповіді під заголовком «Література» (Times New Roman, 10). Посилання наводяться у квадратних дужках ([3,1], де перша цифра – номер джерела у списку, друга – порядковий номер сторінки).

Матеріали доповіді разом із заявкою на участь та копією документа про оплату (за участь у конференції) мають бути відправлені на поштову та електронну адресу до 10 жовтня 2008 року.

МАТЕРІАЛИ ПОДАЮТЬСЯ ЗА АДРЕСОЮ: 88015 Закарпатська обл., м. Ужгород, вул. Заньковецької, 89-А, Марчуку Роману Валентиновичу. E-mail: rmar4uk@mail.ru.

Контактна особа – Марчук Роман Валентинович, заступник керівника Сектору координації наукової роботи і грантової діяльності Фундації, Голова Наукового товариства студентів та аспірантів Закарпатського державного університету, Голова регіонального представництва Фундації в Закарпатській області.

До учасників конференції прохання підтвердити свою участь у конференції до 10 жовтня 2008 року (електронною поштою).

Організаційний внесок за участь у конференції – 60 грн., слід перерахувати поштовим (електронним) переказом на адресу відповідального секретаря конференції. Витрати на проїзд та проживання – за рахунок учасників конференції.

Оргкомітет залишає за собою право відхилити матеріали, подані для участі у конференції, якщо вони не відповідають тематичному напрямку конференції та/або вимогам щодо їх оформлення.

Переглядів: 1785 | Додав: snt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту